Svatováclavské hraní 2023 + Mix Cup

https://www.rajce.idnes.cz/tenis-rynholec/album/svatovaclavske-hrani-2023

Dne 30. září za účasti 15 dvojic se odehrál tenisový maraton. Bylo vybojováno přes 50 zápasů a finálová utkání končila za umělého osvětlení  hluboko ve večerních hodinách .

Tradiční Svatováclavské hraní podpořila účast dětí z Lán . Vítězem se stala Vanesa Červená s tátou Danem. Stříbro si odnesla Dominika Podhorská s Alešem Šindlerem. Třetí místo shodně 2 dvojice a to Adam Fišer se sestřenicí Naty Levou a Annička Novotná s tátou Pompo.. Dále Tadeáš …. s tátou Tomášem, Viktoria Kindlová s Katkou Sedlákovou, Ema Černá se Zdenkem Hrubým a Agáta Červená s mamkou Luckou.

Současně hraný turnaj smíšených dvojic Mix Cup přinesl prvenství Anně Novotné s Pepou Petříkem , těsně před Míšou Remetovou s dědou Zdenkem Švůgerem. Třetí místo získala sympatická dvojice Rozálie Černá s Járou Fišerem. Dále se umístila Denisa Jelínková s tátou Viktorem, Dominik s Jirkou Hlouškem, Naty Levá s Honzou Kešnerem a Bohunka s Pepou Havlíkem.

Gril, soudek, hudba, to se potom tančí………. škoda , že letní sezóna pomalu končí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je tenis-rynholec. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.